RO EN
Transport gratuit peste 500 Ron TVA inclus
Transport gratuit peste 500 Ron TVA inclus
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Fondată în 2011, Novarum Proficio s-a impus pe piața produselor destinate imprimantelor, aducând calitate, fiabilitate și profesionalism în fiecare serviciu oferit.

Portofoliu Extins:

Suntem specializați în comercializarea de tonere pentru imprimante ink și laser, oferind soluții de înaltă calitate care se potrivesc perfect cerințelor variate ale clienților. În plus față de tonere, gama noastră cuprinde imprimante de ultimă generație și o varietate de produse esențiale pentru întreținerea și îmbunătățirea performanțelor echipamentelor de imprimare.

Diversitate:

La Novarum Proficio, avem onoarea de a servi atât clienți finali, cât și revânzători, adaptându-ne la nevoile diferite ale fiecărui segment. Ne străduim să oferim soluții personalizate și eficiente, având în vedere că fiecare client este unic.

Experiență și Profesionalism:

Cu o experiență solidă de peste un deceniu, suntem mândri să fim percepuți drept un partener de încredere în domeniul imprimării. Echipa noastră dedicată este mereu pregătită să ofere consultanță profesională și asistență , garantând astfel o experiență perfectă pentru clienții noștri.

Adaptabilitate și Flexibilitate:

Ințelegem că fiecare client are cerințe specifice. De aceea, oferim politici de prețuri flexibile, personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client. Suntem mândri să ne ajustăm și să evoluăm în concordanță cu schimbările din piață, asigurându-ne că rămânem mereu  vârful industriei.

Angajamentul Nostru:

În fiecare zi, ne străduim să depășim așteptările clienților noștri prin livrarea de produse de calitate superioară și servicii excepționale. Suntem dedicați în a construi relații pe termen lung, bazate pe încredere reciprocă și satisfacția deplină a clienților noștri.

Reciclare și Protejarea Mediului:

Suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului și suntem angajați în protejarea acestuia. Facem eforturi constante pentru a colecta și recicla cartușele toner goale, transformându-le în resurse valoroase și contribuind astfel la reducerea amprentei de carbon.

Alegeți Novarum Proficio pentru soluții fiabile și inovatoare.

Suntem aici pentru a transforma fiecare imprimare într-o experiență  cat mai simplă si eficientă.

 

 

 

 

Cele mai vizitate produse