RO EN
Free
Free
Shopping Cart
Shopping Cart

Despre noi

Fondată în 2011, Novarum Proficio s-a impus pe piața produselor destinate imprimantelor, aducând calitate, fiabilitate și profesionalism în fiecare serviciu oferit.

Suntem specializați în comercializarea de tonere pentru imprimante ink și laser, oferind soluții de înaltă calitate care se potrivesc perfect cerințelor variate ale clienților. În plus față de tonere, gama noastră cuprinde imprimante de ultimă generație și o varietate de produse esențiale pentru întreținerea și îmbunătățirea performanțelor echipamentelor de imprimare.

La Novarum Proficio, avem onoarea de a servi atât clienți finali, cât și revânzători, adaptându-ne la nevoile diferite ale fiecărui segment. Ne străduim să oferim soluții personalizate și eficiente, având în vedere că fiecare client este unic.

Cu o experiență solidă de peste un deceniu, suntem mândri să fim percepuți drept un partener de încredere în domeniul imprimării. Echipa noastră dedicată este mereu pregătită să ofere consultanță profesională și asistență , garantând astfel o experiență perfectă pentru clienții noștri.

 Ințelegem că fiecare client are cerințe specifice. De aceea, oferim politici de prețuri flexibile, personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client. Suntem mândri să ne ajustăm și să evoluăm în concordanță cu schimbările din piață, asigurându-ne că rămânem mereu  vârful industriei.

Angajamentul Nostru:

În fiecare zi, ne străduim să depășim așteptările clienților noștri prin livrarea de produse de calitate superioară și servicii excepționale. Suntem dedicați în a construi relații pe termen lung, bazate pe încredere reciprocă și satisfacția deplină a clienților noștri.

Alegeți Novarum Proficio pentru soluții fiabile și inovatoare.

Suntem aici pentru a transforma fiecare imprimare într-o experiență  cat mai simplă si eficientă.

Most visited