To order now call: To order now call: 40770576476
Free Free
Shopping Cart
Shopping Cart
Delivery in 3 daysDelivery in 3 days
Working hours M-F 9-18Working hours M-F 9-18
Tel: +40770576476Tel: +40770576476
Money back in 10 daysMoney back in 10 days
Product filters
COMPATIBILE
Culoare
REMANUFACTURATE
Producator
ORIGINAL

DRUM UNIT

DRUM UNIT SAU UNITATE DE IMAGINE:

Activitatea imprimantelor cu laser se bazează pe transferul pulberii de colorare (toner) cu ajutorul unei metode electrografice pe suprafața unui cilindru, care formează o imagine pe hârtie. Drept urmare, unitatea de imagine este partea principală a unui copiator (aici laserul este înlocuit cu unități LED speciale) sau o imprimantă cu laser. Drum unit-ul unei imprimante este realizat sub forma unui cilindru de aluminiu gol de 21 cm, care corespunde dimensiunii hârtiei A4. În unele cazuri, lungimea sa poate ajunge la zece centimetri. Un strat de acoperire multistrat este aplicat pe suprafața cilindrului de aluminiu.

Acesta este stratul de bază și stratul de încărcare a transferului stratului exterior. La aceasta se adaugă corpul cilindrului, tubul de aluminiu care servește ca strat conductor. Stratul superior este format dintr-o substanță fotosensibilă pe bază de seleniu (un element care practic nu este utilizat recent), siliciu amorf sau compuși organici, a căror compoziție este un secret comercial. Fotocelulă se rotește cu ajutorul angrenajelor montate pe capetele cilindrului.

Cilindrul este plasat în dispozitivul de imprimare în două moduri: direct în mașină sau într-o singură unitate cu tonerul.
Unitatea de imagine include un recipient pentru praful folosit. Cilindrul fotografic rezistă astfel până la 4 reumpleri, o sumă egală cu 2-10 mii de exemplare, după care trebuie schimbat.

Producator:
Produs:
Sort by

Most visited