Comenzi telefonice: Comenzi telefonice: 40770576476
Transport gratuit peste 500 Ron TVA inclus Transport gratuit peste 500 Ron TVA inclus
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare 1-4 zile lucratoareLivrare 1-4 zile lucratoare
Program L-V 9-18Program L-V 9-18
Tel: +40770576476Tel: +40770576476
Banii inapoi in 10 zileBanii inapoi in 10 zile
Filtre produse
Imprimanta multifuncționala laser monocrom Brother MFC-L2710DW MFC-Laser A4 1 161,32 161,32 30P/Min,250B,Wlan,Duplex
1299 lei

Preț fără TVA:  1,091.60

Stocuri în depozitele noastre

Magazia
Depozit Principal
Indisponibil
Greutate: 10000 gr

RemoveAdd
Cod produs: MFC-L2710DW
 

DESPRE PRODUS

Brother MFC-L2710DW All-in-One este o alegere excelentă pentru acasă sau birouri mici care au nevoie de funcționalitate completă într-o amprentă compactă. Alimentatorul automat de documente cu o capacitate de 50 de pagini permite copierea și scanarea mai multor pagini, în timp ce vitezele de imprimare de până la 32 de pagini pe minut‡ oferă o eficiență sporită. Permite imprimarea fără fir de pe dispozitive mobile‡. Imprimarea automată duplex (față-verso) ajută la economisirea hârtiei. Capacitatea de 250 de coli de hârtie gestionează hârtie de dimensiunea scrisă și legală, reducând în același timp nevoia de reumplere. Alegeți interfețele de rețea wireless și Ethernet încorporate pentru partajarea cu mai mulți utilizatori din rețeaua dvs. sau conectați-vă local la un singur computer prin interfața USB. Vine cu o garanție limitată de 1 an și asistență gratuită pe toată durata de viață a imprimantei dvs.

Caracteristici principale

 • Imprimați mai mult, așteptați mai puțin Proiectat pentru o eficiență sporită, cu viteze de imprimare de până la 32 de pagini pe minut‡.
 • Caracteristicile dinamice se potrivesc nevoilor dvs. în evoluție Capacitatea de 250 de coli de hârtie ajută la îmbunătățirea eficienței cu mai puține reumpleri și gestionează hârtia de format scrisoare sau legal.
 • Imprimare flexibilă Fanta de alimentare manuală oferă o manipulare flexibilă a hârtiei pentru o varietate de hârtie și dimensiuni, cum ar fi carton, plicuri etc., pentru a vă ajuta să creați documente cu aspect profesional.
 • Proiectat pentru a oferi productivitate Alimentatorul automat de documente de până la 50 de coli ajută la economisirea timpului cu copierea, scanarea și faxul de mai multe pagini.
 • Imprimați la fel de mobil ca și dvs. Imprimați fără fir de pe desktop, smartphone și tabletă‡.
 • Conectează-ți drumul. Alegeți dintre opțiunile de conectare versatile cu interfețe de rețea wireless și Ethernet încorporate pentru partajarea cu mai mulți utilizatori din rețeaua dvs. sau conectați-vă local la un singur computer prin interfața USB.
 • Încărcat cu funcții de economisire a costurilor. Imprimarea automată duplex (față-verso) ajută la economisirea costurilor hârtiei, iar modul de economisire a tonerului ajută la economisirea costurilor cu tonerul.
 • Tonerul original Brother ajută la realizarea de economii reale. Tonerul de înlocuire original Brother de înaltă capacitate oferă de până la două ori mai multe tipărituri și ajută la reducerea costurilor de imprimare‡.
 • Design de încredere și durabil. Construcția robustă și robustă asigură că imprimanta dvs. va ține pasul cu programul dvs. încărcat.
 • Economisiți până la 50% la toner cu Serviciul de abonament Refresh EZ Print‡. Pentru o plată lunară mică, primiți toner original Brother livrat direct la ușa dumneavoastră, înainte de a avea nevoie de el. Până la 4 luni de încercare gratuită inclusă‡. În plus, primiți 1.000 de pagini bonus când vă înscrieți în 7 zile de la configurare‡.
 • Alături de tine sprijin. Garanție limitată de 1 an și asistență gratuită online, prin chat live sau prin telefon pe toată durata de viață a produsului.

Imprimanta laser all-in-one Brother MFC-L2710DW alb-negru vă poate ajuta biroul dvs. de acasă sau biroul mic să îndeplinească toate nevoile sale de documente și imagini! Această imprimantă all-in-one oferă viteze de imprimare de top din clasă 1 , manevrare flexibilă a hârtiei și imprimare convenabilă pe dispozitivele mobile 2 . Oferă performanța fiabilă pe care o așteptați de la Brother, marca numărul 1 în imprimantele laser de acasă și de birouri mici 3 , plus cu imprimare rentabilă, rețea fără fir și imprimare automată față-verso.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse